MANİSA / ŞEHZADELER - Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu

Mesut YILDIZ - Müdür Yardımcısı

Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Mesut YILDIZ, 1976 yılında Manisa´nın Selendi ilçesi doğumludur. İlkokulu Selendi´nin Karaselendi Köyü İlkokulu´nda , ortaokulu Manisa Ahmet Tütüncüoğlu Ortaokulu´nda, liseyi Çanakkale Gökçeada Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi´nde okudu. Üniversite 1.sınıfa Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde başladı. Yatay geçiş yapıp 2.,3.,4. sınıfları Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nde tamamlayarak 1996 yılında Sivas ili Zara İlçesi Yıkılgan Köyü İlkokulu sınıf öğretmeni olarak ilk görevine başladı. 1999-2005 yılları arasında Manisa Selendi Atatürk İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni, 2005-2014 yılları arasında Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Rotasyon sebebiyle gittiği Manisa Selendi Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda 2014-2017 yılları arasında Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2017-2018 ve 2018-2019 Eğitim öğretim yıllarında Manisa Selendi Üç Eylül Ortaokulu Müdür Vekili olarak görev yaptıktan sonra 1 Temmuz 2019 tarihinden itibaren Manisa Şehzadeler Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.