MANİSA / ŞEHZADELER - Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu

Hüseyin DEVELİ - Müdür Yardımcısı

1972 yılında Manisa-Merkez Asmacık Köyü´nde dünyaya geldi. İlkokulu Asmacık Köyü İlkokulu´nda, Orta Öğrenimini Manisa İmam Hatip Lisesi´nde, Yüksek Öğrenimini C.B.Ü Demirci Eğitim Fakültesi´nde tamamladı. 1996 yılında Gaziantep Karkamış İlçesi´nde göreve başladı. Aynı ilçede 2002 yılına kadar öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı. 2002 yıılnda Kütahya Şaphane İlçesine öğretmen olarak atandı. 2008 yılına kadar Şaphane İlçesinde öğretmen ve müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2008 yılında Manisa Soma ilçesine atandı. Aynı ilçede 2011 yılına kadar Altıntaş İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2011 yılında Manisa Yunusemre Şehzadeler İlköğretim Okulu´na müdür yardımcısı olarak atandı. 2015 yılına kadar bu okulda müdür yardımcılığı görevini sürdürdü. 2015 yılında Manisa Şehzadeler Akşemseddin İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 01.07.2019 tarihinden itibaren bu okulda müdür yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Hüseyin DEVELİ evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce ve Arapça bilmektedir.