T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / ŞEHZADELER - Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu

Haberler

Ock

Şehzadeler İlçesi Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Gençay ilk ziyaretini okulumuza gerçekleştirmiştir. Kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyoruz.

Ock

Kas

Kas

Ekm

4 I sınıfı öğrencimiz Ömer Faruk Gölcük 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı taekwando turnuvasında yaş grubunda birinci olmuştur.

Ekm

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğretim görevlisi Murat Yabanlı okulumuzda "Plastik Dünya; daha az plastik, mutlu canlılar."seminerini gerçekleştirdi. Hocamızın emeğine sağlık diyoruz.

Ekm

4/A sınıfı öğretmenimiz Ahmet Dolgu; 15 Temmuz Proje kapsamında veli ve öğrencileri ile birlikte Şehit ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Ekm

Ekm

10 Ekim Atatürk'ün Manisa'ya gelişi kutlamalarına okulumuzu öğretmenimiz Harun Okuyucu ve öğrencileri temsil etti

Ekm

Din kültürü ve Ahlak Dersi öğretmenimiz Emine Doğru ve sevgili öğrencilerimiz Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve Sellem Efendimizin doğumu münasebetiyle Mevlid-i Nebi programı hazırladılar emeklerine sağlık...

Ekm

Değerli öğretmenimiz Muharrem Kaplan ve öğrencileri Dünya Hayvan Hakları günü dolayısıyla yaptıkları etkinlikte sokak hayvanlarını beslediler.

Eyl

Okulumuzda antrenörlerimiz ve usta öğreticilerimiz eşliğinde basketbol, voleybol, futbol, atletizm, bisiklet, Wushu, Muay Thai, Halk oyunları, Tiyatro ve drama, kitap kurdu okuryazarlığı, akıl ve zeka oyunları kursları açılmıştır.

Eyl

Vestel Yarı Maraton Manisa Koşusu'nda Sevgili öğrencilerimiz Mehmet Metehan Korkmaz ve Öztürkhan Korkmaz yaş gruplarında 3. ve 4. olmuşlardır. Sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ağu

Okulumuzun denetimi Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Vedat Demirbaş tarafından yapıldı. Okulumuzun 2023/2024 Eğitim ve Öğretim yılına tam olarak hazırlıklı başladığı görüldü.

Ağu

Sevgili öğrencimiz Merve Köse Mersin ilimizde katıldığı Artistik Cimnastik Parkur 2. Etap Minik Kadınlar yarışmasında minikler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.